avis

Avui tornen a Andorra la Vella els 47 padrines i padrins de la Parròquia que han fet el seu viatge anyal a la República Txeca, on hi ha estat acompanyats per dos monitors del Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social.

L’estada a Praga els ha estat satisfactòria i profitable en tots els aspectes, ja que hi ha estat ben rebuts i excel·lentment tractats, i han tingut l’ocasió d’efectuar diverses visites de caire cultural que tots ells han valorat positivament, tot havent descobert part d’aquell país i la seves peculiaritats.

El grup del col·lectiu de la gent gran d’Andorra la Vella va marxar cap a Praga el matí del divendres 19 de setembre. Durant els 6 dies de viatge hauran visitat 7 indrets d’interès com el Castell de Praga i el districte de la Malá Strana – “la ciutat petita” -, la Ciutat Vella i la nova ciutat, la vila de Karlovy Vary – ciutat-balneari -, el Castell de Karssejn i la fàbrica de vidre, acompanyats per guies turístics txecs.

 Viatge anyal de l’any 2015 a Espanya

El viatge anyal de la gent gran d’Andorra la Vella de l’any vinent ja s’està preparant i organitzant. Tindrà lloc el mes de febrer del 2015 als Carnavals de Cadis. A mitjan octubre s’obriran les inscripcions.

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada