Tornen els Esports d’Estiu de la Gent Gran amb un variat programa d’activitats tant físiques com mentals

Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, amb 58 inscrits, enguany tornen els Esports d’Estiu de la Gent Gran a Escaldes-Engordany, organitzats pels departaments d’Esports i de la Gent Gran del comú.

Les activitats s’adrecen als majors de 60 anys i estan dividides en quatre blocs: les relacionades amb l’alimentació, les de tonificació, les de relaxació i les que hauran de realitzar a casa. Totes estaran supervisades per dos monitors titulats i una monitora de la llar i es realitzaran els dilluns, dimecres i dijous.

Hi haurà quatre torns, distribuïts entre els mesos de juliol i agost, i el preu serà de 10 euros per a tothom. Les inscripcions es poden fer, des d’aquest dimecres, a la llar de jubilats i al departament d’Esports. La consellera de Gent Gran, Sandra Tomàs, ha destacat la importància de la funció social que fan els Esports d’Estiu de la Gent Gran per ajudar a molts jubilats i jubilades a sortir de “la soledat, l’aïllament i l’avorriment” i fer-los sentir molt millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.