Tornen els Encants Vintage en favor d’Unicef

Del 6 de desembre al 5 de gener, els Encants Vintage tornen en versió botiga solidària durant la temporada de Nadal en un local cedit per les Botigues del Fener situat al carrer Na Maria Pla d’Andorra la Vella.

Com és habitual en els Encants Vintage si podrà trobar roba i complements tant nous com de 2a mà a preus molt assequibles. La novetat és que també si podrà trobar articles de decoració, especialment decoració de Nadal.

L’horari d’obertura serà de dimarts a divendres de 10.30 a 13.30 i de 16 a 20 h i dissabte de 10.30 a 13.30 h. Dissabtes tarda, diumenges, dilluns i festius romandrà tancada.

És el segon Nadal que Unicef Andorra obre una botiga pop up dels Encants Vintage gràcies a la col·laboració de les Botigues del Fener i d’altres col·laboradors habitual que donen articles per a la seva venda durant les diferents edicions dels Encants que s’organitzen al llarg de l’any.

Recordem que la botiga solidària del Nadal passat va aconseguir més de 9.048 euros que es van destinar al programa de millora de l’accés als serveis bàsics com educació i salut pels infants autòctons de la República del Congo i que es troben en situació de vulnerabilitat.

TOTES LES NOTÍCIES