Tornen els cursos d’iniciació al trial

Després de l’èxit de participació en les 4 darreres edicions, els cursos d’iniciació al trial tornen a la plaça de la Germandat. A partir del 24 d’abril, els dimecres a la tarda els més petits podran gaudir del trial gràcies a la col·laboració de la Federació Motociclista, el Moto Club Pirineu, el Centre Pascuet Offroad i el comú.

Una iniciativa que, segons ha explicat Josep Puntí de la FMA en la roda de premsa de presentació, ha permès crear una base sòlida i, a més, augmentar de forma significativa les llicències infantils de trial”.

Tal com a explicat Josep Maria Pi, del Moto Club Pirineu, els nens s’inicien a la plaça de la Germandat amb motos elèctriques i quan adquireixen un cert nivell passen a les classes dels dissabtes a Naturlandia on ja tenen contacte amb la muntanya i amb motos de gasolina. De fet, “els pilots que es van iniciar a la plaça fa uns anys ara ja competeixen al Campionat d’Andorra i de Catalunya”.

Per prendre part al cursos d’iniciació, només cal que els nens sàpiguen anar en bicicleta i el material va a càrrec de l’organització.

El conseller d’Esports, Pere Pràxedes, ha destacat que, “des de fa anys, la nostra parròquia està estretament lligada al món del Trial amb esdeveniments de projecció mundial. Des del Comú treballarem per potenciar encara més aquesta relació”.