Torna la primera PlayStation. Així ho va anunciar Sony Interactive Entertainment (SIE) el dimecres 19 de setembre. Es tracta d’una edició en miniatura d’una de les consoles més importants de la història del videojoc.

La reedició que rep el nom de PlayStation Classic comptarà amb 20 videojocs preinstal·lats. Són 20 títols clàssics de la consola que va començar a comercialitzar-se l’any 1994. Entre els més representatius els jugadors podran trobar Final Fantasy VII, Jumping Flash !, R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 i Wild Arms. L’empresa ha anunciat que els títols podran canviar en funció de cada país.

La data de sortida a la venda de la PlayStation Classic serà el 3 de desembre a Europa. Pel que fa a les mesures es refereix, és un 45% més petita dels laterals i un 80% en volum que la seva homòloga original. Pel que fa al disseny és perfectament confusible amb la consola que va aparèixer en els anys 90.

Així mateix, incorpora un cable HDMI per connectar-la a pantalles externes i un cable USB 4 per endollar-la a la xarxa. A més, PlayStation Classic inclou dos comandaments.

El preu de la consola d’edició limitada serà tant als Estats Units, Japó com Europa de 99,99 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada