vivand

L’avinguda Carlemany s’ha tornat a omplir d’aparadors i activitats aquest dissabte per apropar l’oferta turística i comercial de la parròquia als visitants. En aquesta ocasió la temàtica central és la moda amb un estil ‘vintage’. Els cònsols, Trini Marín i Marc Calvet, acompanyats del cap de Govern, Antoni Martí, i molts consellers i ministres han donat el tret de sortida a la festa. L’afluència ha estat bona des de primera hora i és que, “el fet que els hotels tinguin una ocupació de gairebé el 100% et dona la seguretat que s’han de superar les xifres anteriors”, segons ha assenyalat la consellera de Cultura d’Escaldes, Núria Barquín. Al maig passat es van comptabilitzar unes 69.000 persones per l’avinguda.

Des de primera hora, l’avinguda Carlemany s’ha omplert de vianants que no s’han volgut perdre la nova edició de la Nit Vivand. A les 12 hores ha arrencat oficialment la festa amb l’encesa de llums amb les lletres de Vivand davant d’illa Carlemany i durant tot el dia es duran a terme activitats i hi haurà ofertes per a tot el públic. Tallers de maquillatge, sorteigs, demostracions de productes… relacionats sobretot amb la moda i l’estil vintage.
A més del públic en general, l’assistència d’autoritats també ha estat nombrosa. A més dels cònsols d’Escaldes, Trini Marín i Marc Calvet, i dels consellers del Comú, Núria Barquín, Núria Gómez, Salomó Benchluch i Núria Pons; també s’han deixat veure el cap de Govern, Toni Martí, i els ministres Jordi Cinca, Èric Jover, Olga Gelabert i Sílvia Calvó.

Tenint en compte el volum de vianants copsat des de primera hora i les ocupacions hoteleres, la consellera de Cultura, Núria Barquín, ha assenyalat que la previsió és superar les 69.000 persones que es van registrar durant la darrera Nit Vivand el mes de maig.
Bona part de l’activitat es concentra a la part alta, sobretot al CIAM on fins a les 23 hores hi haurà sortejos, una ‘silence party’ a càrrec de tres DJ i a la plaça Coprínceps amb un espai de bellesa i benestar.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada