Torna la lliga i les polèmiques de sempre

Avui iniciem una nova columna en la que intentarem donar la nostra opinió sobre temes diversos relacionats amb el FC Barcelona, el seu famós entorn i també sobre la nostra penya.

Avui, però, abans d’escriure res més, m’agradaria presentar-vos la nostra penya.

La Ciberpenya Blaugrana www.ciberpenya.org va néixer el  9 de febrer de 1998 i es va convertir en Penya Oficial del FC Barcelona a l’octubre del mateix any, va ser la primera i aleshores única penya internauta del Club.

Amb els anys hem fet moltes coses i hem anat adaptant-nos a les circumstàncies, fins i tot vam arribar a publicar una revista mensual durant un parell d’anys, tot a través de la xarxa. Actualment, tenim un local a la tercera planta del Centre Esportiu dels Serradells, on ens trobem per veure els partits i comentar-los i al que hi esteu tots convidats a venir quan vulgueu.

M’agradaria destacar, i ho dic sempre, que la Ciberpenya no és tan sols una web, és molt més, és una penya d’amics, de culés, de persones humanes, amb sentiments i, que per sobre de tot, respecta profundament les altres aficions, els altres equips, sense tenir en compte els seus colors.

Hi pot haver, i de fet hi ha d’haver rivalitat amb els altres clubs, però sempre des del respecte i la tolerància zero amb els violents.

Aquest cap de setmana, després d’un intens estiu d’esport amb l’Eurocopa i els Jocs Olímpics, torna la lliga espanyola, i com sempre, la polèmica que l’envolta per unes raons o altres. Em refereixo al tema dels drets televisius amb l’amenaça de vaga que van fer tretze clubs de primera divisió i a la sobre càrrega de partits que patiran tant Barça com Madrid en aquest inici.

Què en penseu de la reclamació que fan aquests clubs? Creieu que haurien de repartir-se el pastís dels drets televisius a parts iguals com sembla que reclamen o és normal que els dos grans s’emportin la major part?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.