Torna la Copa del Món d’esquí de fons amb Irineu Esteve i Carola Vila

Irineu Esteve competint al Tour d'Ski
Irineu Esteve competint al Tour d’Ski (Arxiu/FAE)

Després de l’aturada post Tour d’Ski, la competició torna al calendari de la Copa del Món amb la cita de Les Rousses, a França. L’equip andorrà serà a la competició amb Irineu Esteve i també amb Carola Vila. Els dos esportistes participaran a les curses de divendres i diumenge. Demà divendres la cursa serà els 10km individuals en lliure. La sortida femenina serà a les 12:00h, mentre que la masculina començarà a les 14:45h.

Després, el dissabte, els andorrans no participaran a la cursa sprint, sinó que guardaran forces per als 20km mass start en clàssic que estan previstos per al diumenge. La cursa femenina està prevista per a les 12:45 i la masculina per a les 14:45h.

L’equip torna a comptar amb Carola Vila per a la Copa del Món després de la seva millora en el rendiment que ja va demostrar en les últimes curses i durant els entrenaments que l’equip ha estat realitzant els últims dies. De tota manera, si bé està assegurada la presència de Carola Vila a la cursa de demà divendres, els tècnics decidiran si diumenge serà o no a la sortida.

[do_widget id=category-posts-pro-64]