Els més joves no recordaran de què parlem. Els més grans segurament tampoc. La xarxa social Fotolog ha anunciat el seu retorn.

Fa temps aquesta plataforma social va ser a l’Estat espanyol el que avui dia és Instagram: una pàgina web que tenia a l’adolescència i la joventut totalment enganxada.

El seu funcionament, a cavall entre el bloc i la xarxa social permetia pujar fotografies amb textos. L’arribada de Flickr l’any 2004 i més tard l’auge de les xarxes socials van fer que Fotolog perdés força fins tancar-se definitivament l’any 2016.

Només han passat dos anys des de llavors i novament la xarxa social anuncia la seva reobertura amb una proposta que pot resultar interessant en el moment en què vivim.

Tal com ha comunicat l’empresa a la seva web oficial, actualment la xarxa pateix un “excés de publicacions” i per això el nou Fotolog vol fomentar les “connexions reals” entre persones.

És per tot això que la xarxa social només permetrà posar una fotografia al dia. El que es pretén és que “aquesta foto o vídeo” aconsegueixi representar “el millor o el pitjor del dia”.

Aquesta publicació serà mostrada en un calendari i així els usuaris podran tenir una imatge ràpida sobre quan han estat realitzades a la resta de les publicacions.

A més d’això, Fotolog ha assenyalat que els antics usuaris podran recuperar les fotografies que van publicar fa anys.

De moment poc més podem dir del projecte. Això sí, sorgeixen moltes preguntes: tindrem amistats? Podran ser retocades les fotografies? Podrem donar la nostra impressió en forma de “like” sobre els continguts?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada