Torna el concurs de seguretat viària per a estudiants de secundària “Joves i Conducció”

El Premi Joves i Conducció és un concurs de relats, fotografies i vídeos adreçat als joves de 13 a 18 anys, que organitza el RACC i està vinculat al projecte educatiu “Joves i Conducció, un dret i una responsabilitat” que treballa aspectes de la seguretat viària. Una activitat educativa en la que hi han participat en les darreres vuit edicions més de 10.000 joves.
 
En la 9a edició els estudiants de secundària hauran de presentar els seus treballs relacionats amb les següents tres temàtiques: 

  • Valors i conducció: Quins valors associem a la mobilitat?
  • Distraccions i noves tecnologies: Com han de conviure mobilitat i connectivitat?
  • Gènere i conducció: Hi ha una manera femenina i una manera masculina d’entendre i de viure la mobilitat i la seguretat viària?

 
Hi poden participar els estudiants de secundària, batxillerat i cicles de formació de grau mitjà de forma individual o en grup de màxim 3 persones, només s’han de donar d’alta a la web del concurs www.jovesiconduccio.cat i un cop formalitzat el registre ja podran penjar els seus treballs fins el 29 d’abril.
 
Els estudiants hauran de comptar amb el suport del seu professor, ja que serà l’encarregat d’engrescar-los i de treballar conjuntament les temàtiques proposades.

Els guanyadors opten a premis com GoPros o iPods i un viatge a Port Aventura per a tota la classe. També hi ha premi per al professor/a més motivador, qui hagi engrescat a un gran nombre d’alumnes i qui hagi aconseguit que creïn treballs de qualitat, guanyarà un pack “escapada relax” per a dues persones.