Torna ‘Andorra a Taula’ amb una clara aposta per la cuina i el producte del Principat

Del 3 de novembre al 3 de desembre, el Principat d’Andorra acollirà una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana “Andorra a Taula”. Una vintena de restaurants del país s’uneixen per posar en valor la cuina andorrana i els productes autòctons i de proximitat a través de menús que oscil·len entre 20 i 40 euros.

Durant aquesta 11ª edició, cada un dels 25 restaurants participants ha preparat el seu propi menú especialment creat per a aquesta cita gastronòmica. Els millors restaurants delectaran als comensals amb la qualitat i la creativitat de la seva cuina, prenent com a base els productes autòctons i de proximitat que ens aproparan amb les receptes de temporada més destacades. I tot plegat, maridat amb Inedit, la cervesa creada l’any 2008 pels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli.

Les jornades són una iniciativa de la Unió Hotelera d’Andorra i compten amb la col·laboració de la cervesa Inedit de Damm i d’Andorra turisme.

Molt més que gastronomia

Una nova edició de l’Andorra Shopping Festival que, del 3 al 12 de novembre, portarà les millors propostes de shopping envoltades del millor ambient: una infinitat d’animacions als carrers, música en directe, escultures efímeres inspirades en el món de la moda i les compres, tallers i activitats per a totes les edats.

Sobre Inedit

Al 2008, i amb el convenciment que calia una cervesa capaç d’acompanyar, amb el màxim respecte, la millor gastronomia, va néixer Inedit, una creació dels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli.

Inedit és una barreja de dues cerveses -cervesa de malt d’ordi tradicional i cervesa de blat-, aromatitzada amb llúpol, coriandre, regalèssia i pell de taronja, que la converteixen en una cervesa especial i única. De textura cremosa i lleugera, volum suau i carbònic delicat, està pensada per acompanyar la nova gastronomia, plena de contrastos i matisos aromàtics. Inedit és una cervesa versàtil, que destaca per tenir un perfil refrescant, cítric, lleugerament especiat i cremós.

TOTES LES NOTÍCIES