Torna a reunir-se el Comitè Andorrà de Voluntariat després de l’aturada per la COVID-19

Reunió del Comitè Andorrà del Voluntariat després del parèntesi per la pandèmia
Imatge de la reunió del voluntariat d’aquest dimarts (SFGA)

La Ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha presidit aquest dimarts una nova reunió del Comitè Andorrà del Voluntariat (CAV), que es reprèn després de l’aturada a causa de la pandèmia derivada de la COVID-19. Per a la ministra, “és molt important tornar a engegar el CAV, com una eina de promoció, assessorament i difusió en matèria de voluntariat”. També hi ha estat present la secretària d’Estat, Teresa Milà.

En aquest sentit, cal recordar que el Comitè Andorrà del Voluntariat és l’òrgan de diàleg i cooperació entre els representants del ministeri, dels comuns i de les entitats que treballen amb voluntaris i voluntàries. En aquest cas, la trobada ha servit per a renovar els càrrecs dels actuals membres que formen part de l’organisme.

Així, durant la reunió d’avui s’han tractat diferents punts com ara l’organització de la primera Fira del Voluntariat –que se celebrarà dissabte 28 de gener al Centre de Congressos d’Andorra la Vella–. Aquest esdeveniment té com a objectiu donar a conèixer la important tasca de les entitats del país, especialment les que, en el marc de les seves actuacions, fan accions amb voluntaris. Així doncs, la Fira, a banda d’aportar informació, servirà també com a punt de captació de nous voluntaris.

Finalment, la trobada d’avui ha servit per a repassar les diferents accions que s’estan treballant des del ministeri per a reconèixer la tasca de les persones voluntàries.

TOTES LES NOTÍCIES