Torb Teatre de la Seu anuncia que es poden fer les donacions per a Obaga

A partir del dia 27 d’abril ja es poden fer donacions al projecte d’escenificació d’Obaga d’Albert Villaró engegat per Torb Teatre, la companyia de teatre professional afincada a La Seu d’Urgell.

Amb aquesta iniciativa de micromecenatge Joel Pla i Maria Bosom esperen aconseguir el mínim de 3.000€ previstos en quaranta dies ja que en cas contrari no podrien optar a cap tipus d’ajuda. Aquesta campanya servirà per cobrir les despeses de dramatúrgia, vestuari i escenificació.

El micromecenatge és una iniciativa molt arrelada en altres països europeus i que ara comença a quallar en zones més properes. Consisteix en fer una donació a través d’una pàgina web on s’explica l’espectacle sempre a canvi d’avantatges. En el cas d’Obaga la pàgina utilitzada és www.goteo.org/project/obaga i les contrapartides comencen a partir de 5€ amb un agraïment públic de la companyia i van augmentant oferint entrades, llibres firmats per l’autor, dinars, rutes literàries amb els actors, entrades inèdites per l’estrena, nits d’hotel, etc.

Com ja han declarat els joves actors en altres ocasions, “es tracta d’una oportunitat única de que un projecte amb tant d’arrelament al territori, a uns paisatges, a una cultura, també s’arreli amb força entre la gent i fer-se’l seu, convidem a tothom a participar-hi”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *