Tony Manero i Juan Perro, primers anuncis del Jambo

Encara falten dos mesos perquè la música envaexi els carrers d’Andorra però ja s’han publicat els primers noms a les xarxes. Tony Manero i Juan Perro seran dos dels ganxos del Jambo Street Music segons informa RTVA.

L’exlíder de Radio Futura, al capdavant de Juan Perro, serà a Andorra per actuar en el marc del Jambo que es desplegarà pels carrers d’Andorra la Vella, del 13 al 16 de juny.

Santiago Auserón s’acompanyarà d’una banda amb veus molt singulars d’un grup de músics que es mouen en el terreny de l’experimentació, les lletres poètiques i un toc d’humor.

El blues, el R&B, el rock, el soul i els estàndards del jazz són presents en les seves composicions de manera natural en discos com ‘El viaje’ i on també es preveu que porti alguns dels temes de la trajectòria del seu cantant Santiago Auserón.

L’altre anunci que ja fa ballar les xarxes és Tony Manero. Qui no recorda un dels temes més ballats dels 2000 ‘Supersexy girl’, que per cert, va ser disc d’or.

El funk i el disco de la banda serà un altre dels protagonistes del cap de setmana. Música per ballar i cantar amb ritmes frescos per preparar l’arribada de l’estiu.