Toni Sánchez baixa en 1’5 segons la seva marca en els 50m lliures als Paralímpics

El nedador Toni Sánchez, representant d’Andorra als Jocs Paralímpics de Londres 2012, ha participat avui en els 50 metres freestyle rebaixant en 1’5 segons la seva marca.

Toni Sánchez ha rebut la felicitació del seu equip, però també la de mebres de la delegació espanyola amb els que competeix en el Campionat de Catalunya.

A nivell esportiu, els membres de la delegació andorrana es mostren satisfets de l’etapa viscuda amb la primera participació d’un esportista andorrà en uns jocs paralímpics d’estiu. Segueixen visitant estadis i coneixent esports adaptats i s’han mostrat sorpresos per la quantitat de disciplines existents i com són d’interessants i competitives. Valoren també molt positivament l’estada des del punt de vista de les relacions amb altres països amb els que han intercanviat tot tipus d’informació i curiositats del món de l’esport adaptat.

Segons membres de la delegació, la FADEA i el Comitè Paralímpic Andorrà notaran molt l’experiència i el que han après a Londres 2012 per tal d’apropar-se una mica més al que succeeix a la resta del món en aquests esports i poder aportar-ho als seus esportistes i futurs atletes que ens representin pròximament.

 

3 comentaris

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES