Jornada de declaracions a la batllia per l’operació Cautxú. A primera hora s’ha presentat la secretària general en funcions de la Federació de Futbol, Teresa Figueras, i a les 11.30h ha arribat en un cotxe policial Tomàs Gea, secretari general. Les declaracions són les que s’havien ajornat la setmana passada per malaltia del fiscal.

Segons fonts properes al cas, la declaració de Figueras davant la batlle instructora MariÀngels Moreno ha estat ràpida. També afegeixen que se li hauria demanat sobre el funcionament de la federació.

Figueras hauria declarat sobre la documentació que es va aconseguir en el segon registrede la seu de la federació de la setmana passada, que va des del 2012 fins al 2017.

A banda d’això la fiscalia sospita que Figueras hauria aportat material a Tomàs Gea per a la seva defensa mentre aquest era a la presó.

Tomàs Gea ha arribat en un cotxe del servei d’ordre que l’ha recollit a casa seva, on es troba en règim d’arrest domicili monitoritzat.

S’acusa el directiu de la federació de cometre els delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial, frau a la CASS i blanqueig de diners. Ha acabat de declarar davant la batlle cap a les 13.30h.