Els extractors es dissenyen especialment per eliminar les olors i els vapors de les coccions del menjar

• Si la vostra cuina té sortida a l’exterior el millor és utilitzar un extractor dels que expulsen l’aire al 100%. Aquests aparells són de fàcil manteniment, el més important és conservar el filtre metàl·lic sempre net. El motor de l’extractor pot ser intern o extern. Per saber quin tipus de motor us resultarà més convenient heu de tenir en compte els metres de conductes d’extracció, la quantitat de revolts que té i la freqüència d’ús, entre altres factors.

• Una altra alternativa són els extractors de paret, que consisteixen en un ventilador, semblant al que acostuma a situar-se en banys i lavabos.

• I un altre grup d’extractors, però menys efectius, són els que s’utilitzen quan no hi ha manera d’enviar l’aire a l’exterior. Són els que netegen l’aire mitjançant filtres de carbó i després el retornen purificat a l’ambient. Els filtres d’aquests equips s’han de reemplaçar una o dues vegades a l’any. Són ideals per a monoambients, on generalment la cuina és lluny de l’exterior.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada