El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i l’administrador únic de la societat British College Overseas, SL, Rafael Valverde de Diego, van signar ahir el conveni que formalitza la implantació del centre educatiu al Principat.

La posada en marxa d’aquest nou centre escolar privat ha estat supeditada al previ compliment de tots els requisits estipulats a la Llei qualificada d’educació, i al Reglament de centres privats. Així mateix, The British College BCA ha rebut l’informe positiu de les autoritats britàniques.

Entre altres aspectes, el conveni signat estipula l’obligació del centre de proporcionar a tots els seus alumnes, classes de llengua catalana i d’institucions del Principat, el compliment de tota la normativa associada a la protecció dels infants i la pròpia de seguretat que garanteixi que les instal·lacions s’adeqüen a una activitat docent.

Els nivells que s’impartiran inicialment al The British College BCA, a partir del pròxim curs escolar 2018-2019 permetrà escolaritzar alumnes d’entre 3 i 12 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada