T’expliquem com aconseguir que el teu maquillatge no es fongui a l’estiu

Les altes temperatures, índexs d’humitat quasi insuportables… i nosaltres amb aquesta cara! La nostra missió d’avui és ajudar-te a mantenir el maquillatge en les millors condicions possible. T’expliquem com aconseguir que el maquillatge no es fongui quan les temperatures són altes. Pren nota!

– Lluentors. Tria una base de maquillatge líquida, que sigui lleugera i lliure d’olis. D’aquesta forma el mantindràs a ratlla i farà que el maquillatge duri més.
Everlasting Youth Fluid, de Clarins. Més que un fons de maquillatge és fluid eterna joventut, d’acció súper refermant que dia rere dia és capaç d’ajudar a la pell a projectar una lluminositat òptima. Cada gota d’aquesta base de maquillatge és un concentrat que conjumina el millor del tractament i del maquillatge Clarins. Dia a dia retorna al rostre la lluminositat i la fermesa de la joventut. El seu preu: 49,50 €.

– Maquillatge nude. A l’estiu perquè ajuda a lluir un rostre més net, natural i fresc. Gràcies al bronzejat tens un o dos tons més que en la resta de l’any, i sense molt de maquillatge els resultats són estupends.

– No oblidis el corrector! Per a evitar que es noti massa o quedi endurit, durant els mesos de calor, tria textures en pols. Aquests són els més indicats per a controlar el greix de la pell.

– Pols solts. Si durant la resta de l’any recomanem les pols compactes, ara t’aconsellem que optis pels solts, són la millor forma de segellar el maquillatge perquè són lleugers. Cobreixen però mantenen el rostre amb un aspecte lleuger i fresc, molt típic de l’estiu.

– Ombres en pols. És preferible usar-les, perquè la seva composició permet absorbir millor els olis. Millor en colors clars i naturals com els beix, corals, préssec, o roses pàl·lids.
Miracle Mate Eye Palette, de Rituals. Paleta de 12 ombres d’ulls d’acabat mat, de textura fina, fàcil d’aplicar i de llarga durada. La seva fórmula està enriquida amb safir, que afavoreix la fixació del pigment, l’intensifica i millora la lluminositat natural de la pell. Infinitat de combinacions que s’adapten a tots els tons de pell per a aconseguir un look natural i estiuenc. El seu preu: 32 €.

– Waterproof. Una altra opció perfecta per a l’estiu és utilitzar un eyeliner i una màscara de pestanyes resistent a l’aigua. En les tardes i nits d’estiu, on la humitat i la calor estan molt presents, l’ús de productes waterproof asseguren una major fixació.
Perversion Waterproof Mascara, d’Urban Decay. Màscara de pestanyes més negra, impermeable,i que permet retocar les teves pestanyes sense que s’endureixi. La seva fórmula ultracremosa, aporta longitud i volum, una mescla nutritiva de proteïnes, aminoàcids i extracte de mel que promou el creixement per a pestanyes més grans i més negres.

– Llavis. Sempre al punt just, sobretot a l’estiu. Si t’excedeixes amb el seu ús, pot donar com a resultat una boca “greixosa” gens recomanable.