Una de les parts del cos que més preocupa tant a homes com a dones és la pell, perquè ens protegeix del medi ambient i, a més, parla molt de nosaltres. Ens agrada que aquesta estigui radiant, que tingui lluminositat i que es vegi sana. Per aquests motius, seguim una sèrie de rutines diàries, entre les quals es troba la neteja, la hidratació i la protecció. El resultat és una pell radiant i amb el millor aspecte possible.

Com ja saps, molts són els mètodes per a cuidar la pell, però hi ha un, que potser no coneixes, i que consisteix a prendre infusions ecològiques. El millor de tot és que n’hi ha de múltiples sabors i cadascuna aporta propietats diferents.

L’ús de les infusions i tes per a beneficiar la pell

Per tots és sabut que és fonamental beure diàriament almenys un litre i mig de líquids, però aquest ha de ser l’adequat! No es tracta d’ingerir sucs envasats o refrescs lights o amb sucre. Estem parlant de líquids que aporten beneficis: aigua, sucs naturals, tes i infusions.

Assenyalem algunes de les seves propietats:

– Aplica una bosseta de te verd sobre els teus ulls si tens ulleres. Amb elles aconseguiràs que la sang flueixi millor. Però alerta, les bossetes han d’estar fredes!

– Si t’has passat prenent el sol i t’has provocat alguna cremada, el te negre pot ser el teu gran aliat, ja que a causa del seu contingut en àcid tànnic t’ajudarà a que et curis abans.

– Si el teu cabell és gras i, al cap de poques hores de rentar-te’l ja té aspecte apagat i brut, tenim bones notícies per a tu: inclou en la teva rutina un últim aclarit que contingui te verd.

– Segur que moltes vegades arribes a la teva casa amb els peus adolorits ja sigui perquè el teu calçat no és l’apropiat, o bé perquè has fet molt d’esforç físic aquest dia. També hi ha solució per a això, ja que gràcies a la vitamina E que té el te negre aconseguiràs acabar totalment relaxat.

– La infusió de gingebre cal tenir-la sempre a mà, ja que ajuda a prevenir refredats i grips, i per tant l’aspecte general de la teva pell.

– Normalment, les males digestions també tenen reflex en l’estat de la nostra pell, de manera que és un bon costum prendre una infusió de poliol menta després de menjar. No només t’ajudarà a fer millor la digestió, a més el seu sabor és molt ric i per tant molt apetible.

Aquests són sol alguns dels beneficis que aporten tant tes com infusions, però tenen moltes més propietats. I és que a vegades no és necessari gastar-se molts diners per solucionar determinades coses, sinó que a través de productes naturals es pot trobar el remei perfecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada