Tercera Trobada Aquàtica canina a la Massana

GosSwim torna a organitzar la Trobada Aquàtica Canina, un espai on els gossos i els seus propietaris comparteixin unes jornades de diversió a la piscina, un espai on els animals i els propietaris gaudeixen molt. “Es tracta d’oferir una proposta diferent, original i única al país”, explica la coordinadora de l’esdeveniment, Silvia Grau.

En les dues primeres edicions la iniciativa ha tingut una bona acollida però s’espera que cada cop més gent conegui aquesta activitat i s’hi apunti. L’any passat es va registrar un màxim d’uns 25 gossos en un dia i les grans dimensions de la piscina del Tabola permet  arribar fins els 40.

La 3ªTrobada Aquàtica canina oferirà també una desfilada de gossos per ajudar en les adopcions  amb la col·laboració de (BOMOSA i Associació Golden FRAN) “És més fàcil decidir-te a adoptar un animal si el veus fora de la gossera i per això hem incorporat aquesta desfilada”, explica Silvia Grau.

A més de jugar, i nedar a l’aigua, hi haurà diferents activitats d’habilitats canines, com la del rescat de persones amb gossos Terranova de la mà del grup de Rescat Marítim NEWFYWATER de Vilanova i la Geltrú entre d’altres d’educació o disc dog…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.