El dijous vinent, 10 de gener, se celebrarà de la tercera sessió del Curs 2012-2013 de l’Aula Magna, que tindrà lloc a la Universitat d’Andorra de les 15.30 hores a les 18.30 hores.

L’Aula Magna és un projecte organitzat conjuntament per la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella i s’emmarca dins la Càtedra UNESCO de l’UdA i el Projecte Gent Gran Activa de la Conselleria de Social.

Aquesta tercera sessió, a càrrec de Florenci Pla, professor de l’Escola d’Informàtica i de Gestió, abordarà un tema de “Ciència”, amb el títol “La cuina com a laboratori i Conservació i cocció dels aliments. Colorants naturals i artificials. Esferificacions”.

La primera sessió del curs 2012-2013 de l’Aula Magna, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el passat 22 de novembre, va tractar de “Salut”, amb el tema “Vida afectiva i gent gran. Prejudicis i estereotips en la psicologia de la tercera edat. Afectivitat i salut. Aspectes psicosocials de la sexualitat en la vellesa.”

La segona sessió es va desenvolupar al CAEE i al CIAM i s’hi va abordar una temàtica de “Cultura”: “L’aigua i la Vall del Madriu”.

En les 8 edicions de l’Aula Magna celebrades fins ara, hi hauran participat més de 200 persones del Col·lectiu de la Gent Gran d’Andorra la Vella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada