Tercera sessió del curs de l’Aula Magna dijous vinent

El dijous vinent, 10 de gener, se celebrarà de la tercera sessió del Curs 2012-2013 de l’Aula Magna, que tindrà lloc a la Universitat d’Andorra de les 15.30 hores a les 18.30 hores.

L’Aula Magna és un projecte organitzat conjuntament per la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella i s’emmarca dins la Càtedra UNESCO de l’UdA i el Projecte Gent Gran Activa de la Conselleria de Social.

Aquesta tercera sessió, a càrrec de Florenci Pla, professor de l’Escola d’Informàtica i de Gestió, abordarà un tema de “Ciència”, amb el títol “La cuina com a laboratori i Conservació i cocció dels aliments. Colorants naturals i artificials. Esferificacions”.

La primera sessió del curs 2012-2013 de l’Aula Magna, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el passat 22 de novembre, va tractar de “Salut”, amb el tema “Vida afectiva i gent gran. Prejudicis i estereotips en la psicologia de la tercera edat. Afectivitat i salut. Aspectes psicosocials de la sexualitat en la vellesa.”

La segona sessió es va desenvolupar al CAEE i al CIAM i s’hi va abordar una temàtica de “Cultura”: “L’aigua i la Vall del Madriu”.

En les 8 edicions de l’Aula Magna celebrades fins ara, hi hauran participat més de 200 persones del Col·lectiu de la Gent Gran d’Andorra la Vella.

 

TOTES LES NOTÍCIES