Tercera sessió de l’Aula Magna

Aquest dijous, 18 de desembre, a partir de les de les 15.00 hores, a la Sala d’exposicions del Govern, a Andorra la Vella, hi tindrà lloc la tercera Sessió del Curs 2014-2015, de la desena edició de l’Aula Magna. Una proposta del Comú d’Andorra la Vella i de la Universitat d’Andorra destinada a la gent gran de la parròquia.

Un projecte que s’emmarca en la Càtedra UNESCO i en el Projecte Gent Gran Activa del Departament de Social, i que pretén apropar la universitat a la societat, específicament als membres del col·lectiu de la gent gran de la Parròquia d’Andorra la Vella que així, poden aconseguir un accés fàcil i directe al coneixement.

  L’associació entre dues institucions com la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella fa que ambdues posin el seu potencial al servei de la societat, amb la qual cosa s’afegeix el segell de qualitat en totes les iniciatives que permeten fer arribar el coneixement a les persones de més edat d’Andorra la Vella.

En la primera s’hi va tractar un tema de “Ciència” – “Per què les coses són com són?”. Va ser dirigida pel Sr. Florenci Pla, professor de l’Escola d’Informàtica i de Gestió. La segona sessió, “Salut”, va abordar temes de coneixement de teràpies naturals i va anar a càrrec de la professora de l’Escola d’Infermeria Olga Travesset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.