El dimecres 14 de maig, té lloc la tercera jornada de celebració del conjunt d’actes d’inauguració de les dependències del departament de Social del Comú d’Andorra la Vella – que s’estenen durant tota la setmana -, a la sala Àgora de la plaça Lídia Armengol Vila.

A partir de les 15.30 hores s’hi desenvoluparà una Xerrada/Col·loqui amb el títol “Què és el SAD?”, en la qual s’hi tractarà i enumerarà les característiques d’aquest recurs, el Servei d’Atenció a Domicili (SAD) del departament de Social d’Andorra la Vella.

La presentació anirà a càrrec d’Isabel Capel, Cap d’Equip del Servei d’Atenció a Domicili, qui explicitarà els objectius i les finalitats del servei, a qui s’adreça i les formes de contacte i informació general referents a les coordinacions establertes amb infermeres i recursos complementaris del ministeri de Salut i Benestar, així com a tarifes.

En la celebració del col·loqui posterior, en el qual podran intervenir tots els assistents, es farà una projecció de fotografies d’usuaris amb cada treballador social, mentre cobreix les seves necessitats.

Durant la projecció, intervindran quatre treballadors familiars del SAD que aniran detallant la seva comesa en cadascun dels casos i les intervencions que realitzen envers els usuaris.

Una treballadora social del ministeri de Salut i Benestar exposarà els procediments a complimentar per a les demandes d’assistència i farà la descripció dels tràmits a seguir per a l’obtenció del recurs necessari en cada cas, en referència al Comissió de Valoració Sociosanitària (COVASS).

Representació teatralitzada de la rondalla “El Tonet i el gegant francès”, per part dels padrins de la Casa Pairal Quim de Dolsa, en rememoració del Projecte Intergeneracional que es va engegar l’any 2004, en el qual hi van participar conjuntament els usuaris de la Casa Pairal i els alumnes de l’Escola Andorrana de Santa Coloma, que van confegir i elaborar durant dos anys un conjunt de quatre rondalles, amb els corresponents dibuixos il·lustratius, tot editat en un llibre, del qual se’n va fer una tirada de 2000 exemplars, amb el títol general “El Tonet de Sant Vicenç”.

En aquesta representació hi assistiran les autoritats comunals, els presents a l’acte en general, els usuaris de les Cases Pairals i tots els nens i nenes del Casal d’Infants El Llamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada