Aquest proper dijous 27 de març, per tercer any consecutiu, s’inicia una nova edició del Viari Show d’Andorra la Vella, organitzat conjuntament per la Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació i el Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social.

La primera representació, d’una durada d’una hora i mitja, tindrà lloc a partir de les 15.00 hores al Circuit d’Educació Viària del Cedre, a Santa Coloma, i anirà a càrrec del grup de teatre de Cases Pairals, integrat per 17 actrius amateurs.

Hi assistirà un total de 70 nens i nenes de 8 i 9 anys d’edat, de tres classes de Tercer de segon cicle del Col·legi Janer.

S’hi farà un conjunt de vuit representacions d’esquetxos – a càrrec de les 17 padrines usuaris de la Casa Pairal d’Andorra la Vella i de la Casa Quim de Dolsa de Santa Coloma – en el marc del Programa del Viari Show 2014.

Una activitat que s’adreça exclusivament als alumnes de primera ensenyança de la Parròquia.

El Projecte Viari Show va néixer l’any 2012 amb la finalitat de possibilitar i d’afavorir la interrelació entre el col·lectiu de la gent gran i els infants, mitjançant la sensibilització a través de l’educació viària, la prevenció d’accidents i la instrucció en el civisme.

Enguany, en cadascuna de les sessions formatives s’hi inclourà la representació de vuit esquetxos, a mena d’exemples i d’il·lustració de situacions conflictives en l’àmbit de la mobilitat urbana.

Els infants i joves dels centres educatius de la Parròquia d’Andorra la Vella reben, des de fa 12 anys, una formació específica d’educació viària impartida per l’equip de la Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació.

Amb la incorporació en aquest programa pedagògic de persones d’edat avançada, es pretén incidir positivament en el nucli familiar dels escolars, amb el suport i el compromís dels padrins, tot reforçant els ensenyaments que transmeten els equips de la Unitat d’Educació Viària, per a aconseguir una mobilitat més segura i per a un millor exercici del respecte i el civisme en societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada