Teràpies naturals a l’Aula Magna

Aquest dijous, 27 de novembre, de les 15.30 a les 18.30 hores, a la Universitat d’Andorra, a Sant Julià de Lòria, hi tindrà lloc la segona Sessió del Curs 2014-2015, de la desena edició de l’Aula Magna, organitzada pel Comú d’Andorra la Vella i la Universitat d’Andorra.

Un projecte que s’emmarca en la Càtedra Unesco i en el Projecte Gent Gran Activa del Departament de Social, i que pretén apropar la universitat a la societat, específicament als membres del col·lectiu de la gent gran de la parròquia d’Andorra la Vella que així, poden aconseguir un accés fàcil i directe al coneixement.

La segona Sessió d’aquest curs, en la que s’hi exposarà nocions i aplicacions de teràpies naturals, serà impartida per la professora de l’Escola d’Infermeria Olga Travesset.

 L’associació entre dues institucions com la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella fa que ambdues posin el seu potencial al servei de la societat, amb la qual cosa s’afegeix el segell de qualitat en totes les iniciatives que permeten fer arribar el coneixement a les persones de més edat d’Andorra la Vella.

 En la primera Sessió, que es va celebrar el passat dia 6 de novembre, s’hi va tractar un tema de “Ciència” – “Per què les coses són com són?”. Va ser dirigida pel Sr. Florenci Pla, professor de l’Escola d’Informàtica i de Gestió.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES