bellaArriben els dies en què se celebren festes nadalenques i escollir un vestit negre sempre és una opció amb la qual encertar. Si a més tries un bon maquillatge i un recollit més o menys informal, el resultat serà… l’enveja de les teves companyes! T’expliquem com fer aquest bonic i suggerent recollit… segueix llegint!

Ho diuen els nostres amics de Philips, que ens han facilitat aquest pas a pas per a tu i nosaltres ho redundem: el volum és sexy. Resulta molt femení, ajuden a enquadrar la cara i accentuen les nostres faccions. En aquesta entrada us explicarem com fer-te aquest bonic semirecogit amb extra de volum. Per fer-ho només necessites tenir a mà:

• escuma o crema termo-activa

• un raspall rodó i un altre normal

• un bon assecador, com el Philips Pro Dryer

• un parell de gomes per al cabell

• un passador

I ara… mans a l’obra. Recorda que és molt millor que assagis el pentinat dies abans del dia “d”, d’aquesta forma adquiriràs destresa.

Com a base perfecta per obtenir el màxim volum, renta el cabell amb un xampú i un condicionador que aportin volum. Després prepara el cabell per modelar amb escuma o amb una crema termo-activa per aportar cos i gruix.

Pas 1

Com a base perfecta per obtenir el màxim volum, renta el cabell amb un xampú i un condicionador que aportin volum. Després prepara el cabell per modelar amb escuma o amb una crema termo-activa per aportar cos i gruix.

Pas 2

Seca el cabell amb l’assecador mentre li dónes forma amb un raspall rodó gran, començant per la part inferior i després continuant en sentit ascendents. Aixeca el cabell des de l’arrel acord amb el que seques per començar a crear volum.

Pas 3

Quan tinguis els cabells gairebé sec, concentra’t en crear el màxim volum a l’arrel amb un raspall pla, aixecant el cabell cap amunt alhora que l’allunyes de la cara. Dirigeix el contentrador sytle & Protect l’assecador Philips Pro cap a les arrels i en sentit ascendent.

Pas 4

Carda una mica el cabell a l’altura de les arrels per crear encara més volum i aguanta-ho . Després porta-ho cap enrere i allunya-ho de la cara la capa exterior del cabell utilitzant un raspall de cerres naturals .

Pas 5

Porta el cabell cap a una de les espatlles per recollir en una cua baixa amb una goma per als cabells i cobreix la goma amb un passador.

Pas 6

Fes-te una trena d’espiga. Per a això, separa el cabell en dues meitats. Pren un floc petit d’un dels costats i passa-ho per la part frontal per unir a l’altre costat acord amb el que trenes cap avall. Veu alternant un floc de cada costat fins que arribis al final de la cua. Subjecta amb una goma petita i cobreix la goma amb un llaç.

Andy Uffels, director artístic de la unitat de cura del cabell de Philips , t’ofereix més alguns consells:

– Per aconseguir un estil realment precís, és important utilitzar un concentrador molt fi per l’assecador, ja que així es concentra més el corrent d’aire i pots dirigir els cabells cap a la direcció desitjada amb més precisió.

– El teu raspall també ha d’agafar bé el pèl mentre ho seques. Els raspalls rodons amb cerres naturals d’una longitud entre mitjana i llarga són els que millor resultat donen. Una manera senzilla de saber si un raspall és de bona qualitat és observar el que passa quan dirigeixes el corrent d’aire calent cap al cabell que estàs subjectant amb el raspall. Si els flocs se separen del raspall quan els arriba l’aire calent, llavors no és el raspall adequat.

– Finalment, una alternativa que no és tan agressiva per al cabell com el cardat és aplicar laca a les arrels del cabell sec i tornar a assecar. Utilitza els dits per massejar la zona on has aplicat la laca i elevar el cabell, concentra l’aire calent prop de les arrels.

Per Belleza Activa / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada