conill

Els conills, en general, són molt dòcils, curiosos i sociables i us seguiran allà on aneu. Els cadellets es deixen agafar en braços, però quan són adults a alguns no els agrada que els agafin. Tot i això, hi ha algunes races que són més dòcils que d’altres, com: Mini Rex, Dutch, Mini Arlequí, Cap de Lleó, Alaskan Dwarf, Daisy, Daisy Dwarf, Holland Dwarf, Polish de color.

Els conills no acostumen a tenir problemes amb altres mascotes, però si a casa teniu un gos, vigileu que aquest no ataqui el conill o que li faci mal jugant ja que no mesura la seva força.

És necessari que el conill estigui tancat en una gàbia, però no durant tot el dia, ja que necessita poder córrer en llibertat.

Per això, el podeu deixar solt per la casa o en alguna habitació i deixar-li la gàbia oberta perquè pugui entrar i sortir-ne a menjar i beure.La mida de la gàbia que escolliu per al conill dependrà en gran part del temps que l’animal estigui solt per la casa.

Com més temps estigui tancat el conill, més gran haurà de ser la gàbia.Tingueu en compte que si l’animal passa molt de temps tancat en una gàbia petita s’estressa i pot emmalaltir, a més es posa agressiu i, fins i tot, pot morir d’un infart.

Per redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada