teixits

• Estil rústic

Els teixits de textura tosca i irregular, com l’arpillera o el lli rústic, són molt adequats en decoracions campestres o d’estil rústic. Així com les teles gruixudes, com el tweed, la pana, la franel·la o la xenilla.

• Aïllant

La llana és un excel·lent aïllant tèrmic i té un tacte confortable; la més preuada és el caixmir.Com que no acumula electricitat estàtica no atreu la pols, per la qual cosa és ideal per fer catifes.

• Combinar

Si aposteu pel predomini de teles sòbries, procureu que siguin teixits amb textura o algun tipus de relleu, com els brocats o lonetes. Acompanyeu els teixits cridaners (sedes, velluts, damascos…) amb altres de més senzills, per no restar-los protagonisme.Encertar-la amb les teles.

• Abans de decidir-vos per un model, emporteu-vos-en a casa una mostra per comprovar com incideix la llum a sobre i si coordina bé amb la resta de teles. Com més gran sigui la mostra, millor idea us en podreu fer, sobretot si presenta motius grans.

• Només en les estances grans i molt lluminoses podeu permetre-us teixits llisos en colors intensos o d’estampats grans.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada