Tecnologia: Un altre més al club

Fa unes setmanes i amb notícies que venien navegant directament de les amèriques, es feia cada dia més evident la necessitat que a Espanya aparegués una plataforma de lloguer de pel·lícules i sèries a través de la xarxa. Hem de recordar que ja en el mercat dels Estats Units les velles guàrdies del món audiovisual havien vist com empreses de nova generació els passaven la mà per la cara amb les seves propostes.

A Espanya la situació ha estat i serà diferent. Les grans cadenes i grups han après la lliçó i s’han posat a treballar per poder oferir als usuaris un sistema de lloguer de pel·lícules, tal com es diria de forma llanera, com cal. No és estrany per exemple, l’aparició en les últimes setmanes de Nubeox.

Grupo Antena 3 DeAPlaneta ha llançat el seu videoclub web. De moment el sistema de visionat de vídeo encara està en una fase embrionària i tindrà sens dubte que fer un salt endavant si vol ser competitiu. Només 1.500 pel·lícules i 50 sèries no són una carta de presentació forta per sobreviure en el mercat competitiu .

Si parlem de preus, potser les coses canvien. El web www.nubeox.com posarà productes a la venda per preus que aniran des de 4,50 euros fins 13,99 i disposarà pel·lícules i sèries de lloguer per preus d’entre 0,99 i 3,99 euros.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES