Tecnologia: Tabletes a les escombraries

Tot estratega militar sap que les batalles lliurades en territoris plans són les que més morts deixen. És en aquest tipus de lluites on s’expressa la força de cada un dels bàndols combatents. Rar és que un exèrcit de menys efectius aconsegueixi una victòria a la plana, per molt que sigui la seva obstinació.

Si prenem aquesta metàfora (una mica amb pinces) descobrim que en el món de les NNTT passa exactament el mateix: lluitar en el terreny pla d’una tauleta deixa més morts que vencedors.

Competir amb la poma i la seva joia de la corona és molt complicat, més quan s’entra al drap mirant de tu a tu a l’adversari. Això és el que li ha passat a l’empresa RIM (també fabricant de Blackberry) i la seva PlayBook. El dispositiu fabricat per la companyia li causarà unes pèrdues estratosfèriques properes als 500 milions d’euros.

Segons els analistes, al voltant de 1,2 milions de tabletes estan encara sense vendre i el més dramàtic, amb un sistema operatiu que ha quedat obsolet.

A vegades la realitat ens mostra que intentar lluitar amb Apple venent al mateix preu les unitats és sens dubte una bogeria. Més quan veiem que va succeir exactament el mateix amb HP que ara destrueix les seves tabletes fins al moment en estoc.

Per Tecnonews / ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.