Tecnologia: Sèries de TV a Internet

Els més neòfits de la xarxa consideren que tot està perfecte, que en això d’internet no hi ha problemes i que si hi ha algun tipus d’error es deu a l’actuació dels humans que fan servir el mitjà. De tota manera aquestes afirmacions són del tot desencertades. És cert que la mà que bressola no sempre és tot el suau que desitjaríem de tota manera; es deu a la poca precisió humana o al fet que hi ha una distància encara massa gran entre la xarxa i els consumidors?

Un exemple: en les últimes setmanes posava de manifest que la xarxa encara és un cavall una mica desbocat que cal saber apaivagar.

Dos serials televisius desvetllaven els finals dels esperats capítols a la xarxa. Res estrany si no tenim en compte que hi ha una infinitat d’usuaris que es dediquen a veure els capítols a través de la xarxa. Molts espectadors que en no poder assistir a l’esdeveniment televisat confien en saciar les seves ànsies d’intriga a la xarxa.

D’aquesta manera a la xarxa de Telecinco i Antena 3 apareixien els vídeos d’aquests esperats capítols. Tot bé si no fos perquè en el mateix enllaç de vídeo apareixia informació vital que revelava el secret en tot el seu esplendor.

És a dir, no hi havia cap hacker ni mal treballador mostrant el secret, eren els propis serveis de les dues cadenes que donaven la informació.

Això ens fa reflexionar sobre el fet que ni els mateixos que treballen en el món d’internet saben de vegades com ha de funcionar el medi. Cada vegada hi ha més espectadors que confien en la xarxa, per tant aquest mitjà ha de ser interpretat com un canal en igualtat amb la caixa tonta.

Per Tecnonews / ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.