Tecnologia: LinkedIn s’instal·la a Espanya

LinkedIn s’instal·la a Espanya. Han fet falta nou anys perquè finalment la xarxa social de professionals tingués una seu a la península. Es tracta d’una operació que permetrà a l’empresa créixer en un mercat com l’espanyol que té a hores d’ara 3 milions d’abonats a Espanya i 150 al món sencer. LinkedIn va desembarcar en el vell continent el 2004 provenen de Califòrnia de la mà de Reid Hoffman i s’instal·larà definitivament a Madrid.

Moltes són les suposicions de tal tardança. La manca de treball dins les nostres fronteres és un d’ells igual que la falta d’iniciativa en matèria de NNTT per part dels espanyols. De tota manera les coses estan canviant a Espanya durant els últims anys.

En poc temps hem vist com la nació occidental d’Europa s’erigia com un dels majors pols per a les xarxes socials. A més d’això, fires com el MWC avalen que qualsevol empresa del sector hagi de tenir una seu espanyola a mínim.

A més a la signatura californiana no té el mateix rostre que tenia quan va néixer. Ja no es tracta d’una companyia web que ajudi els aturats a trobar feina. Tal com afirma el responsable de l’empresa a Europa Ariel Eckstein, els que no tenen feina no tenen compte a LinkedIn. Es tracta doncs d’un lloc perquè els ocupats desenvolupen el seu treball.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.