Tecnologia: Els ordinadors ens mataran

Potser el títol d’aquesta notica és una mica sensacionalista. No en va és un diari amb voluntat de ser llegit i fins que no es descobreixi una fórmula miraculosa, la millor manera per fer que ens llegeixin és impactar en la psicologia.

Potser és exagerat, el que no ho és tant és l’estadística aportada per la companyia Fellowes en què es revela que el 89 per cent dels espanyols ha patit malalties per culpa de l’excessiu ús de l’ordinador durant els últims tres anys.

Espanya és un dels estats europeus en què els ciutadans passen més hores davant l’ordinador o les tablets. Amb una mitjana de 7,2 hores diàries estem al capdavant de la Unió Europea. És normal llavors que els espanyols siguin els que més dolors pateixin per culpa de l’ús tecnològic.

Una altra xifra interessant que la investigació aporta és la del temps emprat pels espanyols intentant buscar la posició correcta al davant de l’ordinador. La xifra puja a 67 minuts per dia. Això es tradueix en 5,6 hores d’improductivitat a la setmana. Aquestes últimes xifres, com el nostre títol, exagerades.

En resum, l’ordinador potser no mati, de tota manera crearà una població que quan sigui gran morirà de dolor d’esquena.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES