Tecnologia: Els fills-pares

Què són un pare i una mare? No sabem exactament que diu la RAE sobre aquests conceptes, de tota manera sabem que les NT estan trencant a poc a poc amb la visió que els fills tenen dels seus progenitors.

Mentre fa menys d’un segle els pares i les mares eren les encarregades de mostrar als seus fills aquelles veritats necessàries per a la vida adulta, ara les tecnologies florents estan invertint les pautes d’ensenyament. Quantes vegades hem assistit a aquella imatge en la qual el fill li diu al seu pare com crear el seu propi perfil a Facebook. S’està produint la inversió i l’amenaça que els papers de relació entre adults i joves quedin desdibuixats és sens dubte alta. Però no patim, tot és bo si hem de viure un nou 68.

No tinguem por perquè la generació que vol apoderar-se del món en les pròximes dècades està capacitada per fer tremolar tot el conegut fins al moment.

Les claus sens dubte són uns individus que han passat dels simples consumidors als creadors de continguts, la nova percepció que tenen ells d’internet com una prolongació de la vida quotidiana i la seva ràpida immersió -ja des dels set anys- al davant d’un ordinador.

Els perills sens dubte, les possibles patologies que genera el fet d’estar moltes hores exposat davant d’un ordinador.

De moment de totes maneres deixem de demonitzar les noves generacions perquè no entenem que és el que estan fent.

Per Tecnonews / ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.