Tecnologia: Els 300 milions de la discòrdia

Si alguna cosa quedarà com a herència del MWC seran més de les moltes innovacions que s’hi van donar cita, els rèdits que l’esdeveniment va deixar per a la ciutat de Barcelona.

En un breu resum podem afirmar que aquesta edició ha estat la que més visitants ha portat a la ciutat comtal. 67.000 persones van visitar la ciutat com a conseqüència de la fira i 300 milions d’euros van ser els que van acabar en les arques catalanes gràcies a l’afluència massiva de públic.

Molts consideren que aquests diners aniran a parar al “maleït” turisme que en gran part és l’origen de la crisi rampant que viu Espanya. Pot ser, ningú va a discutir aquesta asseveració. De tota manera són 300 milions que en algun moment fluiran de mà en mà creant dinamisme a l’economia espanyola.

A més d’aquests cal pensar en els assistents potencials que no van acudir a la cita. Barcelona esdevé la ciutat de la telefonia i quan algun creador de continguts de programari o maquinari en format mòbil hagi de llançar la seva creació al món, indefectiblement haurà de venir a les costes mediterrànies.

D’aquesta manera es pot afirmar: 300 milions en mans poc doctes pel que fa a crear riquesa però al cap ia la fi 300 milions dels quals en algun moment tots els barcelonins veuran passar alguna moneda per les seves mans.

Deixem els discursos pessimistes i pensem en l’any que ve.

Per Tecnonews / Redaccio ACPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.