Tecnologia: De rebaixes

Ningú pot competir amb el poder d’Apple. S’han provat moltes i diferents fórmules però a dia d’avui i exceptuant la força de Samsung, ningú ha estat capaç de desenvolupar un producte equiparable als “i”.

Alguns poden pensar que aquest model de smartphone supera amb escreix a l’iPhone, que tal model de tablet no té res a envejar a l’iPad, de tota manera vendre tecnologia, en aquesta vella dicotomia informàtica, no és només vendre programari i maquinari, ara també es tracta de vendre disseny.

RIM se les prometia feliços amb la seva PlayBook, per desgràcia l’aventura de la creadora de la Blackberry ha quedat en res i després d’un fiasco total, l’empresa va a baixar el cap per poder passar un Nadal tranquil.

La companyia posarà tots els models de la seva tablet als Estats Units al baix preu de 299 dòlars. El sorprenent és que tant els models de 16, 32 i 64 gigues van a valer el mateix. Els descomptes són increïbles: el model de menor capacitat costarà 200 dòlars menys, el de 32 Gb costarà 300 dòlars menys i el de 64 Gb, 400 $.

Així que ja saben, si tenen un cosí, amic o amant a les Amèriques no dubtin en demanar-li!

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *