Tecnologia: Com salvar-se d’anar al jutjat

Perquè ens adonem de fins a quin punt la vida a Internet influeix i fins i tot muta la nostra vida diària, ens hem de fer eco dels exemples que aquesta mateixa realitat bipolar ens ofereix.

D’aquesta manera, el següent cas succeït, com no, als Estats Units, és exemplificador. Un ciutadà de Sarasota a Florida va ser expulsat com a membre d’un jurat popular per afegir a l’acusada com a amiga a Facebook.

Després d’aquesta informació, molts pensaran que aquest home és el més proper a l’estupidesa que ens podem imaginar. De tota manera hem de donar el benefici del dubte a aquest americà i preguntar per què ho va fer. Segurament, a molts que hagin hagut de presentar al jutjat de forma obligada ja intuiran perquè el ciutadà va agregar a l’acusada.

Segons ell mateix, va ser ni més ni menys que per lliurar-se d’una part del judici. En establir una relació entre un membre del jurat popular i l’acusada, els jutges van considerar l’home parcial per poder exercir la tasca de la justícia cega.

No és el primer cas similar que té a les NNTT i la justícia com a subjectes. Des de l’aparició dels SMS, Twitter i altres sistemes de comunicació, cada vegada és més difícil segellar una sala de tribunals dels influxos exteriors.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.