Tecnologia: BCN Wifi

Fa alguns dies a la televisió apareixia el següent acudit presentat com una cosa cent per cent realista:

Un home entra en un bar i pregunta si tenen Wifi. El responsable de la barra respon entre sorprès i fastiguejat que tots els plats apareixen a la carta.

Ningú no dubta que en algun moment de la història una conversa com aquesta s’hagi produït. De tota manera la veritat és que les ciutats són en realitat un espai on afloren els punts en què tenir capacitat per poder accedir a la xarxa via infrarojos.

Molts ciutadans fins i tot trien en quin lloc volen passar la tarda prenent una canyes si aquest lloc té connexió via internet.

A Barcelona per exemple, l’oferta de Wifi s’ha convertit en una prioritat per a l’ajuntament. Són més de 420 els punts de la ciutat comtal que ofereixen accés gratuït als ciutadans.

Aquesta prioritat que va començar el 2009 és un dels pilars bàsics per a l’òrgan governamental que vol educar a la seva població en l’ús de NNTT. No és estrany pensar perquè Barcelona és una de les ciutats més valorades des d’un punt vist tecnològic de tot Europa quan observem aquest tipus de polítiques.

En resum, Barcelona s’erigeix com un dels centres 2.0 de l’actualitat i les polítiques efectuades per les institucions públiques viuen en sintonia amb aquesta voluntat.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

2 comentaris

  1. I la Wifi gratuïta promesa a Sant Julià de Lòria en el programa electoral de les darreres comunals de UL-DA ?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES