Tecnologia: Acomiadaments per gloria

Els nous temps exigeixen nous sacrificis no exempts de dolor. És el cas de la firma japonesa Sony que després de confirmar mitjançant el seu conseller delegat Kazuo Hirari els 10.000 acomiadaments que tots els treballadors temien, prepara un canvi d’estratègia en la qual tres seran els punts bàsics.

En primer lloc, Sony encoratjat pel nou panorama de mercat, se centrarà en el desenvolupament i venda del dispositiu que causa furor al món, el Smartphone. Sembla clar que aquest dispositiu és el futur en el món de la telecomunicació. La venda de telèfons mòbils i tablets basades en la nova tecnologia i aplicacions seran l’eix principal de la companyia.

La consola també serà present a Sony després dels acomiadaments. El món lúdic ha entrat en un dels moments d’auge i sens dubte l’alta competitivitat de les marques ha generat un mercat de llarg recorregut que Sony vol aprofitar al màxim.

Finalment veiem com Sony entra per la porta gran en un nou mercat que si els pronòstics no fallen serà la revolució en matèria d’imatge. Quan encara la tecnologia HD és alguna cosa no a l’abast de tothom Sony planteja llançar televisions amb la imatge digital 4K. En termes mundans això significa 4 vegades més resolució que l’alta qualitat d’imatge.

En resum, 10.000 acomiadaments valen una nova estratègia de mercat. Veurem si el futur equival a més acomiadaments o contractes nous.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *