Abans que acabi setembre, enginyers francesos han d’emetre l´informe sobre la viabilitat de la construcció de l’heliport a Encamp. Tot apunta que, finalment, aquesta serà la ubicació definitiva i que la infraestructura serà una realitat entre final del 2017 i principi del 2018. Segons el ministre d’Ordenament Territorial, l’heliport té el suport del comú d´Encamp i dels propietaris de la zona.

L´informe emès pel Govern avala la viabilitat de l´heliport a Encamp, prop de FEDA. Considera que la ubicació, l’alçada i els accessos són bons. Ara només cal esperar l´informe dels tècnics francesos que visitaran el Principat abans que acabi aquest mes. Prèviament, el ministre d’Ordenament Territorial,Jordi Torres, s´ha reunit amb el comú d´Encamp i els propietaris. En tots dos casos, amb un resultat favorable.

És per això que de la mateixa manera que aquest any, que ja s´havia pressupostat, el 2017 també es preveu una partida per tirar endavant l’heliport. El ministre calcula que si l’informe en determina la viabilitat i si tot va bé, pot ser una realitat entre finals del 2017 i principis del 2018. 

La presentació del projecte de l´heliport al Patapou es va fer el 2012, però el mateix any es va aturar el projecte. Cinc anys després, sembla que finalment aquesta infraesetructura tan reivindicada podrà veure la llum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada