Tavascan salva el balanç de l’esquí nòrdic i viu la seva millor campanya de Nadal

La mala campanya de Nadal que han tingut les estacions d’esquí nòrdic té el seu contrapunt a Tavascan. Al contrari del que ha passat amb la resta de complexos de la marca Tot Nòrdic, l’estació pallaresa ha viscut “una de les millors temporades nadalenques de la història”, ja que registrar un volum de més de 5.000 usuaris.

Concretament, s’han venut més de 3.500 forfets, el que significa un augment superior al 35% respecte el mateix període de l’any passat. Aquestes xifres s’han registrat en el període comprès entre el 27 de desembre i el 6 de gener.

A més a més, els responsables de l’estació destaquen que, tot i disposar de remuntadors, l’activitat per a la que més els ha augmentat la demanda l’esquí nòrdic. Gràcies a tenir el 100% dels quilòmetres esquiables i ser l’única estació catalana oberta, s’ha superat els 500 usuaris. També s’ha incrementat el lloguer de material i la demanda de monitors.

Tavascan també ofereix raquetes i sortides a la muntanya. Segons el responsable de l’estació, Marc Tomàs, considera que s’ha demostrat que, si la neu acompanya, la demanda de nòrdic va en augment. Tomàs també apunta com a factor clau “unes tarifes molt ajustades i dirigides, en gran part, a un públic familiar”.

D’altra banda, les bones condicions de neu de la muntanya han fet que molts usuaris d’esquí de muntanya utilitzessin Tavascan com a punt de partida de les seves sortides. També s’han fet nous itineraris senyalitzats que ofereixen un accés molt més fàcil.

TOTES LES NOTÍCIES