taurusTaurus Group ha estat guardonada amb el Premi a la Internacionalització en el marc dels Premis Carles Ferrer Salat, que concedeix cada any Foment del Treball. El president de la companyia d’Oliana, Ramon Térmens, ha recollit el guardó en la gala celebrada aquest dijous a la sala magna de la patronal barcelonina.

Foment ha reconegut “l’esforç de Taurus els darrers 15 anys en l’obertura de nous mercats, així com la consolidació de la seva presència internacional”. En l’acte també es va distingir amb medalles d’honor de la institució a empresaris i empreses que han destacat en les categories de R+D+I, Empresari de Futur i Medi ambient.

Taurus és present actualment en més de 80 països. Els seus principals mercats són Espanya, Portugal, França, Brasil, Mèxic, Colòmbia, Perú, Marroc, Sud-àfrica i l’Índia. La companyia té 7 centres de producció, en estats com Mèxic, el Brasil, la Xina, Sud-àfrica i l’Índia, i compta amb 7 centres d’enginyeria en sis països.

Taurus vol “aprofitar les oportunitats del mercat per realitzar operacions corporatives que aportin sinergies per a l’evolució global de la companyia”. L’empresa aposta per mercats emergents i per l’adquisició d’empreses “que aportin diferenciació, experiència, coneixement del mercat local i entrada en nous canals de distribució i noves tecnologies”.

Actualment, Taurus consolida la seva posició en el mercat de Llatinoamèrica amb la presència a Colòmbia i el Perú, amb la compra de l’empresa Mapalsa i la seva marca Práctika, situada entre les tres més venudes al Perú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada