L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell celebrarà demà dimecres, 20 de març, a les vuit del vespre, una taula rodona que porta per títol ‘Fer embotits: diàleg entre la tradició i la modernitat’ que serà moderada per l’escriptor alturgellenc, Joan Obiols.
En aquest debat hi participaran Carles Gascón, historiador; Eduard Obach, d’Embotits Obach d’Organyà; Ferran Vidal, de Casa Bernadí de Noves de Segre; Josep Maria Troguet, president de TRAU i propietari de Cal Serni de Calbinyà; Antonio Rodríguez, pagès de Cal Cargolet de la Seu d’Urgell; i Maria Pal, veterinària.
Aquesta taula dedicada a l’elaboració d’embotits s’emmarca en el cicle dedicat als embotits que l’Espai Ermengol dedica al llarg de tot aquest mes de març i que es va iniciar amb l’exposició ‘Els embotits del Pirineu-productes de la terra’, cedida per la Fundació Oficis de la Carn de Catalunya.
A través d’aquesta exposició, que es pot visitar fins el 31 de març al celler de l’Espai Ermengol, s’han programat un seguit d’activitats que complementen i s’endinsen en el contingut de la mostra.