Aquest dijous 28 de març, a les vuit del vespre, l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell torna a oferir una activitat dedicada als embotits artesans dins del cicle ‘Parlem d’embotits’.

L’activitat serà un tast d’embotits del Pirineu conduït per l’artesà alimentari alturgellenc Jordi Planes qui comentarà i farà conèixer als participants de la sessió els embotits freds i els calents, els embotits cuits tradicionals, els secs i els cuinats. També es degustaran embotits maridats amb diferents productes del Pirineu.

Per a poder participar en aquest tast comentat d’embotits pirinencs cal inscriure’s al mateix Espai Ermengol. El preu del tiquet és de 15 euros.

Parlem d’embotits

El tast s’emmarca en el cicle dedicat als embotits que l’Espai Ermengol dedica al llarg de tot aquest mes de març i que es va iniciar amb l’exposició ‘Els embotits del Pirineu-productes de la terra’, cedida per la Fundació Oficis de la Carn de Catalunya. A través d’aquesta exposició, que es pot visitar fins el proper diumenge 31 de març al celler de l’Espai Ermengol, s’han programat un seguit d’activitats que complementen i s’endinsen en el contingut de la mostra.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada