espai-ermengolEls formatges artesans de la Formatgeria Vilavella de Basturs (Pallars Jussà) seran demà dijous, 20 de febrer, els protagonistes del tast de formatge comentat dins l’especial Pallars del ‘Parlem de formatge’, que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. El tast s’iniciarà a les vuit del vespre.

Cal remarcar que a partir d’aquest divendres es posen en venda anticipada els tiquets (8 euros) per la quarta i darrera sessió del ‘Parlem de formatge’ dedicat als Pallars, que tindrà lloc el dijous 20 de març, amb els formatges de la formatgeria Casa Mateu de Surp (Pallars Sobirà).

Contes d’aquí

També demà dijous, però a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc una nova hora del conte amb Contes d’aquí a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell. Aquesta vegada el conte que s’explicarà és ‘L’ocell de paper’ que anirà a càrrec de Gemma Coll i Mònica Almerich, les mateixes autories i il·lustradores del llibre.

‘Contes d’aquí’ està adreçat als més petits de la casa. Aquesta activitat infantil té com a objectiu que autors del territori puguin donar a conèixer i expliquin els seus propis contes als nens i nenes de la ciutat.

L’activitat és gratuïta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada