formatgebaridaL’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell acollirà una nova sessió de tastos de formatges comentats dins del cicle Parlem de Formatge aquest dijous 21 de novembre, a les vuit del vespre, i que anirà a càrrec de Francesc Buscallà de la Formatgeria Baridà.

En aquest tast comentat de formatge es presentaran els productes elaborats en aquesta formatgeria de Bar: el formatge curat de pell florida i el tupí.

També s’hi projectarà el curtmetratge Home tranquil, formatge artesà d’Albert Galindo i Albert Cristòfol, documental “antropològic i de natura” que mostra la feina d’aquest artesà pirinenc durant dotze mesos.

En aquest tast comentat de formatge de cabra es presentaran els productes elaborats en aquesta formatgeria de Bar: el formatge curat de pell florida i el tupí.

Tast acompanyat de música tradicional

Tot seguit, els participants al tast degustaran els deferents productes que s’elaboren en aquesta formatgeria de l’Alt Urgell. Aquesta degustació serà amenitzada amb l’actuació musical d’Erika Weigan, a l’acordió diatònic, i d’Elies Porté, al violí.

Per participar en aquesta nova sessió de Parlem de Formatge cal treure el tiquet de 8 euros de manera anticipada a l’Espai Ermengol.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada