Tast comentat de formatge amb la Formatgeria artesana Serrat Gros d’Ossera

serrat-grosAquest dijous, 24 de juliol, a les vuit del vespre, tindrà lloc una nova sessió del cicle Parlem de Formatge que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell, i que aquesta vegada protagonitzaran els formatges de Serrat Gros, formatgeria artesana d’Ossera.

La sessió, que anirà a càrrec de la seva artesana, Mercè Lagrava, s’iniciarà amb l’explicació de la història d’aquesta formatgeria de l’Alt Urgell al poble d’Ossera; així com els artesans que hi viuen, el ramat i la mateixa elaboració dels formatges.

Els assistents en aquesta sessió podran degustar també els cinc tipus de formatges del Serrat Gros.

Restaurant Ca l’Amador

En el tast d’enguany, tal i com ja es va fer l’any passat, l’equip de cuina del restaurant Ca l’Amador de Josa de Cadí acompanyaran a la Mercè Lagrava per oferir als assistents alguna petita sorpresa. Recordem que a la temporada passada del Parlem de Formatge, el restaurant Ca l’Amador van fer unes “esferificacions” de Serrat Gros.

Per assistir cal treure un tiquet de 8 euros al mateix Espai Ermengol de manera anticipada, o el mateix dia de la sessió per 10 euros.

(Foto: Ràdio Seu)

TOTES LES NOTÍCIES