Tardor màgica

La tardor és una estació de traspàs entre l’estiu i l’hivern, una estació més aviat mandrosa per la tornada a la rutina i que el cinema més d’una vegada ha volgut mostrar-nos com romàntica.

Però AMIL l’Associació de mags i il·lusionistes de Lleida l’ha convertit des de fa ja molts anys en una estació màgica. Aquesta associació ens sorprèn any rere any amb diferents espectacles de màgia que inicien enguany des del 2 de novembre fins al 4 del mateix mes.

Convertint així una estació de transició en una estació d’alegria, màgia i il·lusió. Potser val la pena valorar i seguir l’exemple de persones emprenedores que ens demostren que tot l’any és vàlida per a sentir-se feliç i transmetre aquesta felicitat. Evidentment que a la vida tenim i viurem tota mena de situacions que nosaltres no haurem previst. Unes bones i altres no. Però si seguim l’exemple d’aquesta associació podem animar-nos a convertir els nostres dies en màgics.

L’actitud que tinguem sempre és important. Si de vegades et falten ànims o forces aboca’t al món i acosta’t a experiències com les que ens proposa aquesta associació de mags de Lleida i descobriràs com màgicament dibuixen un somriure a la cara, tornen a fer-te somiar i dipositen pau en el teu cor. Hi ha res més màgic que aquesta sensació?

TOTES LES NOTÍCIES