Tant l’ocupació com el nombre d’establiments hotelers oberts continua a l’alça

El Pas de la Casa
Part del Pas de la Casa. Foto: ARXIU

Aquesta darrera setmana ha continuat la dinàmica ascendent, tant en ocupació hotelera com en nombre d’establiments oberts. Així, segons les dades de la Unió Hotelera d’Andorra, ara hi ha uns 25 establiments associats oberts -la setmana anterior n’hi havia 21- i 3 que obren de moment només els caps de setmana. Pel que fa als percentatges d’ocupació, el cap de setmana es va arribar al 61,76% de mitjana -56,74% el cap de setmana anterior, i del 43,19% el cap de setmana de Sant Jordi-. La mitjana d’ocupació del conjunt de la setmana també ha augmentat i ha arribat al 35,8% -31,71% la setmana anterior-.

Entre setmana “vam notar l’arribada d’alguns turistes francesos més que setmanes anteriors a causa de la festivitat de l’Ascensió al seu país“, exposa en un comunicat de premsa la Unió Hotelera, i això ha fet que, “algun hotel del Pas de la Casa, tingués un parell de nits correctes”.

En parròquies centrals “estem ja pràcticament a un 90% d’establiments oberts, i esperem que al juny tinguem el 100%”. En canvi, a les altres parròquies “encara haurem d’esperar, creiem, a la segona quinzena de juny, amb l’inici de les activitats d’estiu de les estacions i els esdeveniments d’Andorra Turisme”.

TOTES LES NOTÍCIES